Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

ZAKLJUČEK PROJEKTA EUROPEAN WALKING TOUR

Z zadnjim pohodom, ki smo ga izvedli v soboto 19. junija 2021, se je tudi uradno zaključil projekt European walking tour. Projekt smo v partnerskem sodelovanju štirih evropskih držav: Portugalske, Finske, Hrvaške in Slovenije izvajali od leta 2019. Zaradi pojava koronavirusa se je projekt podaljšal za 6 mesecev, tako da smo projektni partnerji lahko zaključili projektne aktivnosti.

V Sloveniji je zaključno srečanje potekalo v Športno rekreacijskem parku Fazanerija. Pred začetkom pohoda smo razglasili in nagradili najbolj zavzete pohodnike in pohodnice. Pripravili smo nagrade za našo najbolj zvesto najmlajšo pohodnico, za tiste pohodnike, ki so se nam največkrat pridružili ter seveda za tiste, ki jim leta ne predstavljajo oviro za udeležbo na pohodu. Po krajši slovesnosti so se pohodniki podali na krajšo pot po Fazaneriji in tako simbolno s pohodom zaključili projekt. Kljub zaključku projekta smo se odločili, da bomo s pohodi nadaljevali v jesenskem času.

Kot povzetek projekta prilagamo brošuro z naslovom: »Vodnik po najboljših praksah«, kjer boste našli informacije o izvedenih aktivnostih v okviru projekta. Mogoče se najdete tudi na kakšni fotografiji. Prijetno branje vam želimo!

Več o projektu in izvedenih aktivnostih si lahko preberete na:

https://europeanwalkingtour.eu/si/home/

https://www.facebook.com/healthiereurope/

https://www.youtube.com/watch?v=x5ZsXnZ_DWc

Nazaj