Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

Sejem Medical 2018

Od 17. - 19. 4. 2018 je v Gornji Radgoni v prostorih Pomurskega sejma, potekal 3. mednarodni sejem sodobnega zdravstva – MEDICAL.

Sejem Medical je namenjen strokovni in laični javnosti, bolnikom in vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in zdravje bližnjih. Predstavljene so bile novosti s področja sodobne medicinske opreme in pripomočkov, inovativni načini odkrivanja in zdravljenja bolezni ter izdelki in storitve za boljše počutje in zdrav življenjski slog. Na voljo so bila tudi brezplačna strokovna svetovanja in številne meritve vitalnih parametrov. Prav tako so potekala osveščanje o pacientovih pravicah in možnostih, ki izhajajo iz zdravstvenega zavarovanja ter o dostopnosti do sodobne, kakovostne in varne zdravstvene oskrbe.

Potekala so strokovna predavanja, ter razne delavnice, kot so kuharske in športno-vadbene delavnice, zvočne terapije itd. 

Težišča strokovnega dela sejma so bile dolgoživa družba, dolgotrajna oskrba, celostna obravnava pacienta, inovacije in nove tehnologije v zdravstvu, vključevanje gibalno in senzorno oviranih oseb v vsakdanje življenje ter proaktivna skrb za zdravje na delovnem mestu.

Poskrbimo za zdravje!

Nazaj