Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

Predavanje "Vem, kaj jem" v Svetem Juriju

Predavanje "Vem, kaj jem" je v okviru projekta Pot do lokalne hrane izvedla Alenka Glavač Geršanov s Centra za zdravje in razvoj Murska Sobota. Na predavanju, ki je bilo namenjeno predvsem organizatorjem prehrane in kuharjem, je izpostavila živila in hranila ter njihovo vlogo v organizmu, pomen lokalne hrane, analizo deklaracij, opravili pa so tudi praktični preizkus znanja. 

V delavnici, ki je sledila, se je organizatorjem prehrane v regiji predstavila Zelena točka s svojim novim portalom za enostavno, hitro in zanesljivo naročanje, s poudarkom na prednostih takega naročanja pri nabavi lokalne hrane ter kako se portala posluževati. 

Nato je sledila še kulinarična delavnica s kuharico, ki je udeležencem predstavila nekaj zdravih sladic in prigrizkov, kasneje pa so se preizkusili tudi v njihovi pripravi. 

 

 

Nazaj