Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

Nagrada za projekt Toy for Inclusion na evropski platformi

Leta 2016 je Lifelong Learning Platform začela podeljevati Lifelong Learning Awards oziroma nagrade za vseživljenjsko učenje, ki so namenjene ustvarjalnim in vključujočim praksam. Cilj nagrade je povečati prepoznavnost inovativnih praks po celotni Evropi, predvsem z namenom, da bi tako pritegnili pozornost javnosti za vseživljenjsko učenje ter jo tako tudi navdihnili za nove prakse in politike. Eno izmed orodij za povečanje pozornosti so tudi omenjene nagrade.

Letošnje nagrade so se osredotočile ne temo »Kultura vseživljenjskega učenja: Partnerstvo za ponovni razmislek o izobraževanju«. Ker je tema tako obširne, so bile tudi kategorije v njej zelo obširne in so vključevala številna medresorska vprašanja.  

Posebna žirija, ki je bila imenovana za ocenjevanje prispelih prijav, je letos razglasila zmagovalce v treh različnih kategorija, med njimi je tudi projekt Toy for Inclusion, v katerem sodeluje tudi Center za zdravje in razvoj Murska Sobota.  

Projekt Toy for Inclusion, v katerem potekajo tudi delavnice v okviru knjižnice igrač,  je zmagal v kategoriji »Učna okolja«.

Več o platformi in preostalih nagrajencih si lahko preberete na tej povezavi: http://lllplatform.eu/events/lllawards-2018-announcement-of-the-winners/

Nazaj