Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

Mobilna aplikacija za kolesarje

V okviru projekta Green Exercise je vodilni partner s pomočjo projektnih partnerjev razvil dve mobilni aplikaciji, ki zagotavljata vsebino za obiskovalce regij v štirih jezikih, ena izmed aplikacije je vodnik za kolesarje. 

Ta deluje brez povezave in na osnovi GPS, ki si ga obiskovalci lahko namestijo na telefon pri informacijskih točkah drugih partnerjev. Aplikacija vsebuje kolesarske poti, ki so bile vnesene v okviru projekta, med vožnjo po teh poteh pa bodo obiskovalci lahko odkrivali znamenitosti projektnega območja. 

Aplikacije je brezplačna, nameščena pa je na spletne strani partnerjev, v njihovih objektih, ki so namenjeni sprejemu turistov, na informacijskih stebričkih, ki jih je postavil projektni partner Krajinski park Goričko v času projekta ter na določenih drugih Wi-Fi točkah. 

Do aplikacije lahko dostopate s skeniranjem fotografij (spodaj priloženih QR kod) za sisteme Android in Apple ali pa sledite navodilom na informacijskih tablah, priloženih v PDF dokumentih (v slovenskem, madžarskem in angleškem jeziku). 

Nazaj