Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

IZVEDBA DELAVNICE PONUDNIKOV LOKALNE HRANE IN STORITEV

Center za zdravje in razvoj Murska Sobota je v mesecu aprilu 2022 v sodelovanju z izbranim zunanjim izvajalcem izvedel Delavnico ponudnikov lokalne hrane in storitev, ki je potekala v turističnem kompleksu »Goričke iže« v Križevcih na Goričkem. Delavnica je bila namenjena ponudnikom in potencialnim vodičem/demonstratorjem, ki bodo sodelovali pri oblikovanju turističnega produkta ter drugim zainteresiranim posameznikom.

Na delavnici je Peter Beznec iz Centra za zdravje in razvoj Murska Sobota predstavil projekt in načrtovane projektne aktivnosti. Matej Fišer iz podjetja Tandem MKTG pa je zbranim udeležencem predstavil možnosti trženja v okviru novo vzpostavljenega turističnega produkta.

Na delavnici so se nato predstavili ponudniki z njihovimi dejavnostmi iz območja Goričkega. Sledila je praktična demonstracija produkta »Kuhanje v naravi« z aktivno udeležbo vseh sodelujočih na delavnici. Ob zaključku dogodka je bil čas namenjen še razpravi, vprašanjem in mreženju med udeleženci delavnice.

Rezultat delavnice je izdelan nabor produktov in storitev, ki jih je na območju LAS Goričko možno vključiti v nov turistični produkt.

Utrinke iz delavnice si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.  

Nazaj