Change language
  • NOVI TURISTIČNI PRODUKTI IN PAKETI
    V OKVIRU PROJEKTA “GREEN EXERCISE”
  • REGIO HELP
    pomoč in dostopnost do različnih institucij

NOVICE

Biodoživetje na 50. Agri

Najpomembnejša aktivnost projekta, v okviru katerega se oblikuje turistična pot Biodoživetje, je ozaveščanje potencialnih kupcev in strank o zdravi prehrani in turistični ponudbi z dodano vrednostjo. Obiskovalcem smo predstavili najpomembnejše aktivnosti projekta, ki so se že odvijale in ki se še odvijajo. Predstavili smo jim tudi ekološke proizvajalce ter ekološko košarico, jim pripravili pokušino jedi pripravljenih iz lokalnih sestavin ter gostili veliko pomembnih obiskovalcev. Hkrati smo bili tudi gostje na radiu Murski val ter predstavili ponudbo v lokalnem časopisu Vestnik.

Biodoživetje na 50. AGRI je bilo letos posebej posvečeno Pomurskim pridelovalcem in predelovalcem ter turističnim ponudnikom, ki v svoji ponudbi turistom, pohodnikom, izletnikom, skratka gostom ponujajo ekološko certificirane izdelke, torej izdelke domače pridelave z visoko kvaliteto. Oblikujemo turistično pot BIODOŽIVETJE/BIOEXPERIENCE, na kateri boste deležni le visoko kvalitetne in s tem zdrave lokalne ponudbe mnogih dobrot!

Posebej smo izpostavili tematska dneva DAN POMURJA (v soboto) in DAN PORABJA (v ponedeljek), ko smo na našem razstavnem prostoru še dodatno promovirali razvoj našega podeželja, predstavljali pomurske in porabske rokodelce ter gostili številne partnerje in goste. Center za zdravje in razvoj Murska Sobota je letos hvaležen tudi družbi Pomurski sejem za sodelovanje in se pridružuje čestitkam ob visokemu jubileju. Sami smo na sejmu AGRA letos bili prisotni že šesto leto.

Veseli smo, da veste, da se s ponudbo Doživite podeželje! našega Pomurja in Porabja predstavljamo v Hali D in veseli smo bili vašega obiska.

Ekipa Centra za zdravje in razvoj Murska Sobota 

Nazaj